Day: October 3, 2017

Top Golf Resorts at overveje

Golfbaner er planlagt i dejlige omgivelser, hvor du kan tage havbrise eller udsigt over frodig vegetation, og du kan kombinere golf med andre udvej faciliteter for at give en afrundet ferie.

Prøv for eksempel et af de mange glamourøse Club Med Golf Resorts med smukke fairways i de mest uforglemmelige, indbydende steder rundt om i verden. Club Med tilbyder tilbud, herunder det bedste udstyr og golf lektioner til alle niveauer! Dens placeringer omfatter Cancun, Mexico, samt Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Andre steder spænder verden: Turks og Caicos, Mauritius, Portugal, Frankrig, Italien, Brasilien, Thailand, Marokko, Egypten, Senegal og i USA – Sandpiper Bay, Florida.

Skotland har nogle af de smukkeste golfbaner i verden, og der er ca. 100 resorts, kaldet “golfhoteller” blandt de 500 plus golfbaner i hele landet. Mest kendte er Turnberry, Gleneagles og The Old Course Hotel St. Andrews. Hver af disse har spa-, fritidsfaciliteter, fremragende restauranter og “golfundervisning” -pakker til alle niveauer.

Mexico har mange golf resorts ligger i luksuriøse kystnære steder. Der er golf resorts i Cancun, Acapulco, Puerto Vallarta og Los Cabos. Mexico har også sit mesterskab Baja-version af Californiens berømte “Pebble Beach” golf resort, kaldet Bajamar, kun få timers kørsel fra San Diego i Ensenada.

For USA, tjek online for nogle af de golf resorts, der foreslås af nøgleblade som Golflink, der udgiver The Top 100 United States Golf Courses. Dette problem er det bedste ud af mere end 21.000 offentlige og private golfbaner over hele landet. Men inden for det hundrede kurser, vil du søge efter feriesteder med pakkeprogrammer og golfundervisning. Blandt de øverste hundrede vil du opdage, at de vigtigste ferie destinationer med golf resorts er i Arizona, Californien, Florida, Nevada, South Carolina og Texas.