Golf Begynder Basics

Golfklubber

Du kommer ikke til at gøre meget at slå fairwayen uden arrangement af golfklubber. Amatør golfspillere bør begynde med et arrangement af golfklubber for lærlinge eller starter golfklubber. Disse golfklubsæt indeholder en fører og fairway wood, 7 til 9 presser, en pitching wedge, sand wedge og putter. Dette nedskønnede sæt er alle de mange golfspillere behov. Som din evne skaber efter nogen tid, så vil kravet om bedre golf hardware. Med hensyn til golfklubber for mundstykker skal du undgå forlystelsesklubberne. Dette er utroligt nytænkning og demonstreres at arbejde, være det som det kan være tilfældet, at du ikke regner med at slå bolden på pladsen og udføre passende golf swing mekanikere, vil du bare vinde op med denne innovation. Hold det lige og hold det grundlæggende med hensyn til golfklubber og golf hardware, især når du er helt for nylig begyndt.

Golfbolde

Dette kan være usikkert for nogle golfspillere, og hvordan man vælger de rigtige golfbolde afhænger i begrænset omfang af en kendsgerning. Der er en bred vifte af golfbolde til rådighed, som alle har deres egne specielle ekstraordinære komponenter til at opgradere ballflyvning. Prøv ikke at blive hængt på dette, køb de mindste dyre golfbolde og køb i masse eller ved dusin. Der er ikke sådan noget som en golfbold, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan man korrekt svinger en golfklub, og indtil du forstår det rigtigt, vil du sandsynligvis tabe en betydelig mængde golfbolde. Hjælp dig selv, køb i masse og køb beskeden, du vil spare penge over det lange løb.

Golfhandske

Du overholder aldrig de fagfolk, der spiller uden en handske, og der er et formål bag dette. Det er grundlæggende for at holde et anstændigt hold på klubben. Uden at bære en handske risikerer du at have klubben glide ud af dine hænder, ud over det faktum at det er ydmygende, kan også være farligt. Du skal bare gå på at svinge klubben uden en, og du vil opfatte, hvad der virkelig betyder noget for mig at snakke. En golfhandske er moderat og afgørende. Sørg for at få møbleret med en golfhandske.

At ramme fairwaybukserne

Du tror måske, at dette er et strejf af en brug og en smule meget, men golfrunden er en respektabel mands forlystelse, så vi kan holde med konventet og klæde til arrangementet. Du skal se godt ud på kurset og uanset muligheden for at du ikke spiller som et ess endnu, vil du få hensyn og anerkendelse fra dine slægtige golfspillere ved at bære passende tøj. Det demonstrerer forskellige golfspillere, som du overvejer fornøjelsen vigtig. Den ægte gunstige position er imidlertid i planen. Produceret specielt til golfspillere for at forstærke tilpasningsevne og trøst ved ikke at styre den udvikling, der kræves, når man svinger en golfklub

Golf shirts

Det samme kan siges for golf skjorter som angivet ovenfor for bukser, se godt ud, baggy og behagelig.

Know giver op over den mere subtile golf hardware, som du måske ikke har overvejet.

Golf Hat eller Visor

Golf er et friluftsspil, og du vil sandsynligvis komme i solen i et par timer eller mere, så afskærmning dig selv fra varme og usikre solstråler er et utvivlsomt krav. Desuden overveje solcreme. En smart tankegang er at formidle nogle i din golfpakke.

Blyant og scorecard

Indsend en blyant og scorecard i din golfsække. Du har ansvaret for at overvåge din egen score, så oprettet som sådan. De fleste kurser giver scorecards.

Golf Håndklæde

Du vil kræve en golf håndklæde for at tørre sød fra dine hænder, rense golfklubben konfrontere eller for at få din bold tør efter en vask. Din bold vil blive beskidt eller endda sjusket og vil kræve vask. De fleste kurser giver en grundlæggende kugle tøjvaskemaskine, som du kan bruge og ligger på bedre steder omkring fairwayen.

Ball Marker

Noget at stemple bolden position på greener når din bold er i en anden golfspiller linje til stokken. Gem ændring som en dime eller nikkel kan bruges, eller du kan få den ægte artikel.

Det lukker denne artikel på golf tenderfoot rudiments. Du forstår nu, hvilken legitim golf hardware du burde formidle med dig, når du går ind i en serie golf.