Nogle fakta om golf

Uddannelse Ling Hongling, hævder, at den kinesiske antecedent for golf blev kaldt Chuiwan. Romerriget og romerne præsenterede deres gengivelse af antikvitetsgolf til Norditalien og Nordeuropa.

Ikke desto mindre anbefalede nogle spilstudenter i historien, at golf avancerede fra før spil, herunder en bold og en klub i Europa og hele Middelhavet skålen. Denne afledning går tilbage til 943 e.Kr. i optegnelser sammensat af Wei Tai af Song-dynastiet. Navnet på runden af ​​dette gamle golfspil er uklart. En oversættelse siger, at hans golfrunde inkluderede at slå bolden, indtil det opnåede et bestemt mål, der blev sat i stykker på jorden.

Dette billede ser ud til at vise dets udbredelse. Denne middelalderlige golfdirigering begyndte i en slags øvelse revet af hurley spillere i pletter, som de gik forbi for at spille en “away match”. Dette malede glasvindue blev lavet i det trettende århundrede. Forskellige oversættelser siger, at denne golfsession var en modstand mellem rivaler med en overfald og en bevogtning. En af disse rekreationer blev kaldt Cambuca i England i 1300’erne. Det var en kulde- og klubforlystelse, der grundlæggende er den samme som den nuværende golf. Golf er et almindeligt slid for ungdommelig og gammel og for spillere med velhavende og hvide kraver klasse fundamenter. Ægypterne formodede formodentlig denne gamle golfrunde til Middelhavsområdet, som var et blomstrende handelscenter. Som angivet ved autorisationsoptegnelser startede golf midt i 1400-tallet fra en omledning spillede på nord østlige omkostninger i Skotland.

Under alle omstændigheder beordrede græstilpasningen med den begrundelse, at begge nations atmosfærer var og stadig er moderat blid. Udtrykket golf startede fra en justering af mellem hollandsk terminalkolle eller colve (en pind eller en bat-omledning kaldet kolven). Chui indebærer at ramme og wan betyder lille bold på kinesisk. Den mest fascinerende virkelighed om sessionen af ​​Chuiwan er, at principperne for denne afledning er praktisk talt ubestridelige for banebrydende golf. I Canterbury kirkebygning er der et malede glasvindue, hvor et barn er kan ses med en bøjet pind i den ene hånd og en bold i den anden. Det er ikke på nogen måde af fantasien et spil af de “faste arbejdere“. Ikke desto mindre er der en solid kronisk bekræftelse af, at golf startede i Kina. En af de snart specificerede golf går tilbage til Mellem Egypten i 2600 f.Kr. Derefter kaldte romerne runden golf paganica eller paganicus, som var meget kendt. Vær det som det er, det er blevet talt med i billeder i Kheti-graven. Det er sandsynligvis forvandlet til den forældede base af et par forskellige spil spillet med pinde (eller klubber) og bolde. Alle disse golfforlystelser i England og Irland (hvor det blev kaldt camanachd) er blevet spillet på både græs og is. Golf blev derefter sendt til Europa i de tolvte og trettende hundrede år af mongolere. De antikke grækere omfavnede ligeledes denne gamle golfrunde. I bogen ‘Golfhistorie‘ komponeret af Robert Browning i 1955 anbefales det at golf er en gren af ​​den keltiske / gæliske afledning kaldet hurley. Den afledning barnet spillede blev kaldt Bandy. Ligesom Paganica spilledes denne middelalderlige golfdirigering med en snoet klub og med en kalveskind med laster.

Lærer Ling Hongling hævder, at den kinesiske antecedent for golf blev kaldt Chuiwan. Romerriget og romerne præsenterede deres tilpasning af gammel golf til Norditalien og Nordeuropa.